Projecten

Fight 4 Your Future. Versterk je mentale en fysieke kracht.

Ben jij tussen de 16 en 27 en wil je een stap vooruit zetten en wil je veranderen? Een sterk mens worden?

Wat wij je bieden is een uniek programma waarin je met je hoofd en je lichaam aan de slag gaat, om zo meer uit je eigen leven te halen. Zelfdiscipline te ontwikkelen. Worden wie je echt wil zijn.

Wist je dat wanneer je fysiek fit bent, dat dit positieve invloed heeft op jouw mentale welbevinden? Het is goed voor je geheugen, concentratievermogen maar ook voor de verwerkingssnelheid van informatie! 

  • Wil jij in een korte tijd fysiek en mentaal topfit worden?
  • Wil jij discipline en doorzettingsvermogen ontwikkelen?
  • Wil je jouw grenzen verleggen?
  • Wil je een opleiding doen, maar weet je niet welke richting?
  • Wil je werken, maar weet je niet wat bij jou past?
  • Kun jij coaching gebruiken om voor jou de beste keuzes te maken?

Wil je uitzoeken waarom je doet zoals je doet? Weten wat persoonlijk leiderschap is? Wil je discipline en doorzettingsvermogen ontwikkelen om recht op je doel af te gaan? Wil je weten wat jouw kernkwaliteiten zijn? In de cognitieve trainingen gaan we daarmee aan de slag!

Onze coaches gaan met jou aan de slag, zowel individueel als in teamverband om jouw doelen te verhelderen en te behalen!

Doe mee met FIGHT FOR YOUR FUTURE! In 12 weken word je zowel fysiek als mentaal gecoacht om jouw doelen te stellen en te behalen. Je kunt daarna uitstromen naar betaald werk wat bij jou past en/of opleiding waar jij energie van krijgt! Neem snel contact met ons op, er zijn enkele plaatsen beschikbaar!!

Vragen?

Whatsapp of bel naar 06-4374 5440. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Filmpje over Fight 4 Your Future

Media