Medewerkers

Esther Rovers

Coach en trainer

In 2020 kwam ik bij Blik op Talent binnen als vrijwilliger en in 2021 ben ik onderdeel geworden van het vaste team van Blik op Talent. Nadat ik een tijdje samen met Samira Fight 4 Your Future heb gedaan, stroomde ik door naar het geven van trainingen in Organisatie Ontwikkeling.  Vrijwilligers organisaties helpen zodat zij hun werk nog beter kunnen doen, geeft mij veel voldoening en ik ontmoet heel veel mooie mensen die de wereld om hen heen een beetje mooier willen maken. 

Inmiddels ben ik ook een gecertificeerd ONA trainer en daar doe ik ook een wat administratie voor (Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt, een onderdeel van inburgering) en houd ik me ook nog bezig met de sociale mediakanalen en de website van Blik op Talent.  Ik heb dus een erg diverse baan, waarin ik iedere dag leer en ga altijd met veel plezier naar mijn werk.

Ik heb in de afgelopen jaren veel verschillende dingen gedaan, maar kom toch iedere keer weer terug daar waar mijn hart ligt; mensen. “Ik vind het prachtig om mensen te zien groeien in hun kunnen en zelfvertrouwen.” 

Esther Rovers

Andere medewerkers