Nieuws

Blik op Talent geeft training Organisatieontwikkeling

Op 21 juni 2022 gaf Blik op Talent een training op het gebied van Organisatieontwikkeling. 

De mensen van Buurtlicht klopten aan bij Blik op Talent met de vraag: Hoe kunnen wij onze visie en missie verduidelijken?

Als onderdeel van het helder op papier zetten van de missie oefenden zij samen met de ‘Why, How, What’ cirkel van Simon Sinek: start with the Why!
Oftewel, begin altijd met het vertellen van het waarom van je organisatie: iedereen binnen de organisatie weet wát je doet, een deel weet hoe je dat doet, maar bijna niemand weet waaróm je het doet.

Voor Buurtlicht kwam er tijdens de training met Blik op Talent een mooie eerste versie uit: Why: ‘Buurtlicht tilt het leven in de omgeving uit boven het alledaagse’.
How: ‘Buurtlicht laat door middel van licht bewoners en talenten elkaar in verwondering ontmoeten, op bijzondere locaties in de buurt’.
What: ‘Buurtlicht brengt lichtprojecties samen met woordkunst, muziek, workshops en meer, op verschillende momenten, telkens nieuw telkens anders’.     

Binnenkort volgt er meer over Organisatieontwikkeling bij Blik op Talent 

Meer nieuwsberichten

Een mooie toekomst

Er kwam een hulpvraag bij ons binnen van een Egyptische vrouw die al enige jaren in Nederland woonde. Zij wilde

Een verrijking van je leven!

Annelies was vroeger een echte activist. Ze woonde in kraakpanden en demonstreerde en protesteerde voor gelijke rechten en behandeling van

A match made in heaven

Vier jaar geleden werd Caroline, uitvaartverzorger en nu 61 jaar, in verband met het Vluchtelingen project van Blik op Talent,

Platform Informele Zorg West

Het Platform Informele Zorg West is een samenwerking tussen organisaties in Amsterdam West die vrijwilligers koppelen aan buurtbewoners die eenmalig,