Nieuws

Buurtkamer Corantijn en Netwerk Huis van de Buurt vinden succesvolle match met de Talentmakelaar

Buurtkamer Corantijn, een vertrouwd gezicht in de buurt, heeft al jarenlang een nauwe band met Talentmakelaar Marijke. Na eerdere succesvolle samenwerkingen via de Talentmakelaar, wendde Frank en zijn team van de Corantijn zich opnieuw tot haar voor ondersteuning bij PR en communicatie, een uitdaging die ze moeilijk zelf konden invullen. Zowel structurele als incidentele hulp bij vernieuwing van promotiemateriaal stonden hoog op hun verlanglijstje.

Met de hulp van Talentmakelaar van Blik op Talent werd een perfecte match gevonden: Doxa. Deze koppeling betrok ook Nouha van Combiwel, gezien vergelijkbare behoeften bij andere Buurtkamers. Al snel werd een eerste ontmoeting gearrangeerd tussen Doxa, verschillende Buurtkamers, Nouha en Marijke.

Buurtkamer Corantijn had specifieke behoeften, zoals nieuwe flyers en foto’s van hun ruimtes en vrijwilligers. Tegelijkertijd maakt de buurtkamer deel uit van het Netwerk Huis van de Buurt, dat ook op zoek was naar een nieuwe flyer. Via Teams overlegden de drie partijen intensief, met Elselinda van Doxa die ontwerpen voorstelde en de samenwerking coördineerde.

Dankzij Doxa maakten de mensen van Buurtkamer Corantijn kennis met Canva, een nieuw ontwerptool voor hen. Dit opende nieuwe mogelijkheden voor toekomstige projecten.

Frank benadrukt het belang van duidelijke communicatie over behoeften voor het beste resultaat. Het succes van het project werd bevestigd toen alle plannen die met Doxa waren opgesteld, werden gerealiseerd.

Frank is zeer tevreden met de nieuwe flyers en foto’s, waardoor het imago van Buurtkamer Corantijn weer aansluit bij de werkelijkheid. Ook het Netwerk Huis van de Buurt heeft nu weer actueel en professioneel promotiemateriaal. Bovendien zijn de ontwerpen zo overgedragen dat Buurtkamer Corantijn zelf kleine aanpassingen kan maken in de toekomst, waardoor ze hun communicatie zelfstandig kunnen voortzetten.

Meer nieuwsberichten

Mooie momenten

Enkele weken geleden hadden we het voorrecht om H te verwelkomen in ons kantoor bij Blik op Talent, waar ze