Nieuws

Vier met ons de mijlpaal van de WLS (Wijk LeerSchool) 9.0 diploma-uitreiking!

De derde week van januari was een bijzondere tijd voor 13 enthousiaste deelnemers van de WLS 9.0, want zij vierden hun succesvolle afronding van het Zorg en Welzijn niveau 1-traject van het afgelopen jaar. Het was een viering van doorzettingsvermogen, toewijding en natuurlijk succes!

 

Met de ondersteuning van de toegewijde coaches van Blik op Talent – Edith Bakker, Ellen Coppens en Latifa Idrissi – en de leerzame lessen bij ROCVA, hebben de deelnemers een uitgebalanceerd leerplan doorlopen. Hierbij kregen ze niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische ervaring via stages bij diverse organisaties.

 

Familie, vrienden, coaches en docenten kwamen samen om deze prestatie te vieren en de deelnemers te feliciteren. Velen van hen gaan door naar niveau 2, anderen hebben al werk gevonden, en sommigen starten een WerkLeer Traject bij Cordaan, allemaal met voortdurende ondersteuning vanuit de Wijk LeerSchool.

 

Tijdens de ceremonie sprak Remco Cornielje lovende woorden over de toewijding en veerkracht van de deelnemers. Hij benadrukte het belang van ondersteuning en vertrouwen en moedigde hen aan zichzelf te waarderen. Het was werkelijk een bijzondere dag voor deze toppers!

 

Of ze nu doorgaan met hun educatieve reis of de arbeidsmarkt betreden, er is een hoopvolle wens uitgesproken voor een succesvolle toekomst. Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties, foto’s en het delen van mooie herinneringen. De positieve energie en voldoening waren tastbaar.

 

De diploma-uitreiking was niet alleen een viering van academisch succes, maar ook een eerbetoon aan de veerkracht van de deelnemers en de effectiviteit van gemeenschapsgericht onderwijs. Laten we deze dag koesteren, vieren en vooruitkijken naar een veelbelovende toekomst voor deze getalenteerde studenten.

 

#DiplomaUitreiking #Toewijding #Succesverhaal #WijkLeerSchool #Trots #Groei #OnderwijsSuccessen

Meer nieuwsberichten

Mooie momenten

Enkele weken geleden hadden we het voorrecht om H te verwelkomen in ons kantoor bij Blik op Talent, waar ze