Nieuws

Mooie momenten

Enkele weken geleden hadden we het voorrecht om H te verwelkomen in ons kantoor bij Blik op Talent, waar ze ons persoonlijk bedankte voor de steun die we haar de afgelopen jaren hebben geboden.

H is een inspirerende moeder van twee jongens die momenteel op het gymnasium zitten. Oorspronkelijk afkomstig uit Marokko, heeft ze een uitdagende reis afgelegd om haar Nederlands staatsburgerschap te verkrijgen. Gedurende deze periode kon ze gelukkig in Nederland blijven vanwege de minderjarigheid van haar zoons. Nu hun volwassenheid nadert, is echter de dreiging ontstaan dat ze het land zal moeten verlaten en moeten terugkeren naar Marokko.

Gelukkig kreeg H ondersteuning van een vrijwillige coach via VAW Coaches van Vrouwen Academie West en van de Participatie Coach vanuit Blik op Talent tijdens haar juridische traject. Dankzij hun hulp is het haar uiteindelijk gelukt om genaturaliseerd te worden, en heeft ze nu haar Nederlandse paspoort ontvangen. Dit betekent dat ze bij haar geliefde kinderen in Nederland kan blijven.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor H en haar zoons, en wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een liefdevolle en veelbelovende toekomst voor hen. Het vervullen van dergelijke levens veranderende doelen is precies waarom we bestaan: om het leven en de toekomst van mensen iets mooier en gemakkelijker te maken.

Wij wensen H en haar zoons een prachtige toekomst vol liefde en leerzame momenten.

Meer nieuwsberichten