Nieuws

Vluchtelingen project

In de afgelopen 2 jaren is gebleken dat veel Amsterdammers vluchtelingen willen helpen. Helpen om zich thuis te voelen en de manier van doen in Amsterdam te leren kennen. Deze wens was voor velen aanleiding om deel te nemen aan het vluchtelingen project, waarbij zij op professionele wijze een verschil kunnen maken in het leven van de vluchtelingen. Het project ondersteunt vluchtelingen bij hun integratie en participatieproces op een persoonlijke wijze. Daarnaast creëren we een Community, bestaande uit zowel coaches, de deelnemende statushouders, Amsterdammers en professionals die op vrijwillige basis en op diverse manieren betekenisvol kunnen zijn voor de nieuwkomers. 

Voor wie?

Statushouders in Amsterdam

Hoe ziet het project er uit ?

Een coach of statushouder kan zich aanmelden bij Blik op Talent. Beide worden uitgenodigd op een intake om zo de doelen, motivatie en persoonlijkheid van de coach en coachee te leren kennen. Aan de hand van de intake gaan we opzoek naar een match. Hebben we een match gevonden dan nodigen we de coach en coachee uit op kennismaking. Aan de hand van de kennismaking kunnen de coach en coachee aan geven of ze zelf ook de klik voelden. Als er sprake is van een goede match dan gaat de coaching van start. De coach en coachee mogen zelf kiezen waar en wanneer ze afspreken. Eens in de zoveel tijd is er contact met de medewerker van blik op talent om de coaching te evalueren. 

Wanneer en waar?

Op locatie van Blik op Talent

Contact?

Ben je geïnteresseerd in dit project of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@blikoptalent.nl of bel met 085-1045900

Meer nieuwsberichten