Nieuws

Talentmakelaar verbindt bedrijven aan sociale initiatieven

De Talentmakelaar, bedrijven en maatschappelijke organisaties: een goed plan! Voor een sterke en duurzame samenleving is het belangrijk dat alle spelers meedoen. Een samenleving waarin mensen andere mensen helpen, maar ook bedrijven, studentenverenigingen of gemeentelijke instellingen; zij hebben kennis en expertise in huis waar maatschappelijke organisaties behoefte aan hebben. Veel bedrijven willen zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inzetten voor de samenleving, maar weten niet waar zij met hun aanbod van kennis en expertise aansluiting kunnen vinden.

Om de vraag en aanbod hiervan samen te brengen is de Talentmakelaar in het leven geroepen. Dit is een initiatief van Blik op Talent en Samenwonen-Samenleven. De Talentmakelaar is de schakel die beide partijen met elkaar verbindt én ondersteunt om tot een effectieve en duurzame match te komen. Dit levert voor beide partijen een win-win situatie op.

In het kader van MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) samen met collega’s iets zinvols terugdoen voor de maatschappij?

Ervaar hoe een duurzame relatie een groot verschil kan maken.

Nieuwsgierig naar wat de Talentmakelaar voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen?

Mail: info@talent-makelaar.nl

Meer nieuwsberichten