Nieuws

Een mooie toekomst

Er kwam een hulpvraag bij ons binnen van een Egyptische vrouw die al enige jaren in Nederland woonde. Zij wilde zich graag verder ontwikkelen maar had moeite om haar weg te vinden in haar nieuwe thuisland. Ze sprak de taal niet goed en wist niet hoe ze haar vaardigheden en ervaringen kon gebruiken om hier verder te komen.

Via de cursus T&P kwam zij in aanraking met Blik op Talent en het project VAW-coaches. Zij werd gekoppeld aan een coach die samen met haar is gaan kijken naar haar doelen en hoe deze te bereiken. Tegelijkertijd werd gewerkt aan haar zelfvertrouwen en de taal durven spreken (hier niet onzeker over zijn).  De Coachee heeft inmiddels een basiscursus boekhouding afgerond en hiermee haar kansen op werk vergroot. Daarnaast is zij gestart met vrijwilligerswerk op school (3x per week, als overblijf juf) Ze wil nu ook verder met een vervolgopleiding en geeft aan voldoende vertrouwen te hebben om haar vervolgstappen zelfstandig te kunnen zetten!

Zij is vol vertrouwen en enthousiasme over haar toekomst. Haar verhaal laat zien hoe belangrijk het is om de juiste ondersteuning te krijgen bij het nastreven van je doelen. Met de juiste hulp en toewijding is zoveel mogelijk!

Wilt u een vrijwillige coach worden? Of hebt u behoefte aan een vrijwillige coach? Neem gerust contact met ons op!
Mail naar Ellen@BlikopTalent.nl of bel naar 085 104 59 00

Meer nieuwsberichten

Mooie momenten

Enkele weken geleden hadden we het voorrecht om H te verwelkomen in ons kantoor bij Blik op Talent, waar ze