Nieuws

We zijn nooit te oud om te leren!

Enkele weken geleden heeft het Blik op Talent-team een boeiende kennissessie van Rogier Visser en Amina Hasnaoui van Roundabout Social Media Marketing mogen ervaren.

Als meesters in social media marketing openden zij voor ons de deur naar een totaal nieuwe wereld vol ongekende mogelijkheden.
We hebben niet alleen waardevolle feitelijke kennis opgedaan over de meest gebruikte social media platformen, met een specifieke focus op LinkedIn’s krachtige marketingfuncties, maar we werden ook overspoeld door creatieve ideeën en inzichten om deze in de praktijk toe te passen, zodat we nog meer impact kunnen maken.

Deze nieuwe inzichten zullen ons helpen enorme stappen vooruit te zetten, zoals het doelgericht bereiken en boeien van doelgroepen, en zelfs het overbodig maken van nieuwsbrieven.

Kortom, deze kennissessie was van onschatbare waarde, en we kijken reikhalzend uit naar de volgende ‘train de trainer’-sessies, waarbij we de social media marketingdroom van Blik op Talent omzetten in concrete acties.

Het team van Blik op Talent zit in een ruimte en volgt een trainingssessie van Roundabout Social Media Marketing

Meer nieuwsberichten

Een mooie toekomst

Er kwam een hulpvraag bij ons binnen van een Egyptische vrouw die al enige jaren in Nederland woonde. Zij wilde

Een verrijking van je leven!

Annelies was vroeger een echte activist. Ze woonde in kraakpanden en demonstreerde en protesteerde voor gelijke rechten en behandeling van

A match made in heaven

Vier jaar geleden werd Caroline, uitvaartverzorger en nu 61 jaar, in verband met het Vluchtelingen project van Blik op Talent,