Nieuws

Met een beetje hulp van de Talentmakelaar

West Kleedt Aan is een organisatie die gratis kledingmarkten organiseert voor buurtbewoners in West en Nieuw West. Ze zijn ervan overtuigd dat het hergebruiken van tweedehands kleding bijdraagt aan een duurzame samenleving.
De organisatie is laagdrempelig en werkt volledig met vrijwilligers. Hun doel is om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het bewustzijn te vergroten over de impact van textielafval en het belang van consuminderen.

Esther, oprichter van West Kleedt Aan, had de wens om haar organisatie om te vormen tot een stichting, maar had hiervoor geen financiële middelen. Gelukkig heeft de Talentmakelaar zich ingezet om een notaris te vinden die vanuit hun social return-programma bereid was om dit voor een gereduceerd tarief te doen.

Al snel vond de Talentmakelaar een enthousiaste notaris, Amrith Jagesar van WestNova, die direct contact opnam met Esther. Na enkele e-mails werd een professionele akte opgesteld en werden alle documenten ondertekend.
Op 12 juli werd West Kleedt Aan officieel een stichting! Met deze nieuwe status kunnen ze nu verdere stappen ondernemen om de ANBI-status aan te vragen. Er staan mooie ontwikkelingen in het verschiet voor deze prachtige organisatie!

West Kleedt Aan is Amrith Jagesar van notariskantoor WestNova, én Talentmakelaar Paula Brites ontzettend dankbaar, zonder hun hulp waren ze nooit zo snel zover gekomen!

Meer nieuwsberichten