Nieuws

In gesprek met…

Vijf derdejaarsstudenten, Elise, Evi, Evelyne, Axelle en Juliette, volgen in Antwerpen aan de ‘Karel de Grote-Hogeschool’ de opleiding Maatschappelijk Werk.

Zij doen een onderzoek rond drempels en motiverende factoren bij moeders om deel te nemen aan het aanbod van Mara. Mara is een organisatie die moeders, die een migratieachtergrond en een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, ondersteunt en verder helpt ontwikkelen.

Voor het onderzoek wilden zij enkele internationale organisaties bezoeken om een goed beeld te kunnen krijgen van hoe andere sociaal maatschappelijke organisaties hierin te werk gaan. En Blik op Talent was één van de organisaties waar zij bij op bezoek gingen. Het was een leuke en leerzame ontmoeting, voor beide kanten.

Wij wensen de meiden heel veel succes met het onderzoek en de rest van hun studie.
En open dat jullie maar veel verschil zullen gaan maken!

5 Antwerpse studenten in gesprek met Blik op Talent

Meer nieuwsberichten

We zijn nooit te oud om te leren!

Enkele weken geleden heeft het Blik op Talent-team een boeiende kennissessie van Rogier Visser en Amina Hasnaoui van Roundabout Social

Een mooie toekomst

Er kwam een hulpvraag bij ons binnen van een Egyptische vrouw die al enige jaren in Nederland woonde. Zij wilde

Een verrijking van je leven!

Annelies was vroeger een echte activist. Ze woonde in kraakpanden en demonstreerde en protesteerde voor gelijke rechten en behandeling van