Nieuws

Vrijwilliger DigiTAALent in Zuidoost

Blik op Talent is op zoek naar een vrijwilliger die kan assisteren bij de digitale lessen van het project DigiTAALent in Amsterdam Zuid Oost.

HET PROJECT
De lessen worden gegeven door een docent en jij gaat hem/haar daarbij assisteren. De lessen bestaan uit het versterken van digitale vaardigheden, Daarnaast wordt ook gewerkt aan het vergroten van taalvaardigheden op het gebied van netwerken, en indien aan de orde, sollicitatie- en werknemersvaardigheden, het opstellen van een goed CV. Parallel hieraan krijgen de deelnemers begeleiding, die voornamelijk bestaat uit één-op-één gesprekken, gericht op het verkennen van mogelijkheden in de toekomst, hoe iemand zichzelf wil en kan ontwikkelen richting vrijwilligerswerk, reguliere arbeid of naar inzet voor de buurt en de eigen sociale omgeving.

WAT VOOR KENNIS EN/OF VAARDIGHEDEN ZIJN ER NODIG?
Als vrijwilliger heb je affiniteit met computers en kan je er zelf ook aardig mee overweg. Je bent sociaal en vind het leuk om anderstaligen te helpen in hun ontwikkeling en hun weg vinden in de maatschappij.

WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK?
Je maakt daadwerkelijk het verschil en je helpt de ander. Je doet nieuwe ervaringen op en haalt er energie uit. Ook kun je coaching vaardigheden leren, toepassen en verdiepen. Je werkt gelijktijdig ook aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je verrijkt hiermee een ander, maar ook jezelf!

WERKTIJDEN
Het gaat om 16 donderdagen vanaf 1 september 2022, van 9.30u tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.30u, de locatie is in Zuid Oost

AANMELDEN
Lijkt het je leuk om te assisteren bij deze lessen? Dan zien wij graag jouw reactie via info@blikoptalent.nl of solliciteer middels het sollicitatieformulier dat hier te vinden is. Meer informatie over de vacature vind je op deze pagina

Meer nieuwsberichten

Mooie momenten

Enkele weken geleden hadden we het voorrecht om H te verwelkomen in ons kantoor bij Blik op Talent, waar ze